fbpx

Dracon ApS er et professionelt dansk vikarbureau,

der i flere år har specialiseret sig
i at tilbyde danske virksomheder fleksibel udenlandsk arbejdskraft.

Dracon ApS er den helt rette samarbejdspartner, uanset om du står med et behov for velkvalificerede vikarer i et par uger eller som en permanent bemandingsløsning til din virksomhed, kan Dracon ApS levere arbejdskraft til enhver tid og over hele landet.

Hvordan foregår det?

Det er meget enkelt at ansætte en vikar. Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen og fortælle hvilke kompetencer og egenskaber I ønsker jeres vikar skal have, samt hvilke arbejdsopgaver der skal udføres. Vi står for rekrutteringsprocessen og varetager al administrationen i forbindelse med ansættelsen af vikaren. Vi står for alt det administrative:

  • Lønberegninger
  • Ansættelseskontrakter
  • Skattekort
  • Feriepenge
Vores kompetencer spænder bredt og derfor kan vi hjælpe dig, uanset hvilken branche du arbejder inden for.
Vores kompetencer spænder bredt og derfor kan vi hjælpe dig, uanset hvilken branche du arbejder inden for. Gennem vores rekrutteringsafdeling i Polen beskæftiger vi både faglærte og ufaglærte medarbejdere til vores danske kunder, som specialiserer sig indenfor stålbranchen, byggebranchen og industri.
Som et erfarent vikarbureau, sikrer vi en grundig vurdering af vores kandidater til de pågældende virksomheder,
da vi lægger stor vægt på at levere vikarer, der er seriøse og pålidelige, og som har de nødvendige kompetencer til kort varsel at kunne træde til og løse de arbejdsopgaver, vores kunde måtte have brug for hjælp til i kortere eller længere perioder.

Vores rekrutteringsansvarlige har stor erfaring i at matche behov og de ønskede kompetencer og gør sit bedste for at matche jeres virksomhed med de vikarer der passer bedst til jer og jeres krav.

Vi mener, at en effektiv og professionel rekrutteringsproces sikrer tilfredse kunder og vikarer. Hos Dracon ApS arbejder vi hele tiden på at skabe en tæt dialog med vores kunder og de vikarer, vi sender afsted.

Denne dialog er vigtig for os, da vejen til en gensidig succes, kun skabes ved tilfredse kunder. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds! Tag kontakt til vores Salgs- og kundekonsulent og lad Dracon ApS indfri jeres behov

Jacek Owsiak
Salgs- og kundekonsulent

Ring til os og hør nærmere

eller udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet.

Kontaktformular