fbpx

Hvem er vi?

Dracon ApS er et professionelt dansk vikarbureau, der i flere år har specialiseret sig i at tilbyde danske virksomheder fleksibel udenlandsk arbejdskraft.

Om os

Hvorfor skal du vælge Dracon ApS?

Rette samarbejds-partner

Dracon ApS er den helt rette samarbejdspartner, uanset om du står med et behov for velkvalificerede vikarer i et par uger eller som en permanent bemandingsløsning til din virksomhed, kan Dracon ApS levere arbejdskraft til enhver tid og over hele landet.

Brede kompetencer

Vores kompetencer spænder bredt og derfor kan vi hjælpe dig, uanset hvilken branche du arbejder inden for. Vi beskæftiger både faglærte og ufaglærte medarbejdere til vores danske kunder, som specialiserer sig indenfor stålbranchen, byggebranchen og industri.

Erfarent virkarbureau

Som et erfarent vikarbureau, sikrer vi en grundig vurdering af vores kandidater til de pågældende virksomheder, da vi lægger stor vægt på at levere vikarer, der er seriøse og pålidelige, og som har de nødvendige kompetencer til kort varsel at kunne træde til og løse de arbejdsopgaver, vores kunde måtte have brug for hjælp til i kortere eller længere perioder.

Ring til os og hør nærmere

eller udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet.

Kontaktformular